Keresés:
Bevásárlókosár

kosár tartalma 0 cikk
Kategóriák
Ajánlja a lapunkat

Ajánlja a lapunkat.
Újdonságok
VITAMIN C 1000 60 DB STARLIFE
VITAMIN C 1000 60 DB STARLIFE
3.000Ft
Információk
3.900Ft
Kiszerelés: 60db


Azok számára, akik növelni szeretnék szellemi képességüket.

Ajánlott mindenkinek, akinek a magas szintű intellektuális teljesítmény nélkülözhetetlen munkája vagy tanulmányai során.

Az indiai brahmi nevű növényből nyert természetes és biztonságos készítmény, amely támogatja az agysejtek működését.

Javítja az idegimpulzus közvetítését és stimulálja a szabad véráramlást az agyba.

Antioxidánsként gátolja az agysejtek és az idegrendszer öregedési folyamatát.

A Super IQ tabletta jobb memóriát, gyorsabb tanulást biztosít, növeli a koncentrációs képességet, enyhíti a stressz következményeit, kitisztítja a gondolatokat, és növeli az intellektuális teljesítményt.

Memóriafajták:
Az érzék-memória az érzékeléssel van közvetlen összefüggésben. Ilyen memóriával akkor van dolgunk, amikor még néhány másodpercig érezzük a kéz érintését a testen, holott az már nincs ott. Ez a memória az idegpályákon végigfutó bioelekromos impulzus eredménye.

A rövidtávú memória alapja ugyanaz, mint az érzék-memóriáé, de hosszabb ideig tart – általában pár percig. Az időtartamot a megjegyzendő dolgok ismétlésével lehet meghosszabbítani. A rövidtávú memória kapacitása véges. Memóriatechnikák teszik lehetővé a rövidtávú memória gyorsabb és jobb kihasználását az egyes alkotóelemek nagyobb egységekbe való összerakása által. Erre példa a megjegyzendő szavakból alkotott történetek

A hosszútávú memória réteges felépítésű, és gyakorlatilag határtalan. Bár a hosszútávú memóriában tárolt adatokat nem mindig tudjuk rögtön felidézni, az idő múlásával azok egyre jobban rögzülnek. Az adatok rögzítésekor új idegkötések alakulnak ki – szinapszis és a fehérjék bioszintézise által. A hosszútávú memóriában az adatok időrendi sorrendben vannak elraktározva. Baleset utáni amnézia esetén a betegnek először a régi események jutnak az eszébe és csak végül a közelmúlt eseményei. A szellemi leépüléssel járó betegségeknél azonban először az új események megjegyzése okoz gondot, utána a közelmúlt eseményei felejtődnek el, végül a nagyon régen rögzített dolgok.

- stimulálja az agysejteket, javítja a koncentrációs- és tanulási képességeket, valamint a memóriát
- csökkenti a szellemi igénybevétel és a vizsgák okozta stresszt, nyugtat, tisztítja az elmét
- erősíti az idegrendszert, és növeli a szellemi teljesítőképességet
- táplál, értékes makro- és mikroelemeket biztosítva a szervezetnek
- természetes antioxidáns – semlegesíti a sejteket rongáló szabadgyököket, ezzel megelőzi az agysejtek, az ideg- és keringési rendszer sejtjeinek korai öregedését
- általánosan erősíti a szervezetet és megakadályozza az emésztési zavarokat

Adagolás: Naponta kétszer egy Super IQ tabletta bevétele ajánlott.

A legjobb eredmény hosszútávú fogyasztással érhető el (legalább 1 hónap).

Ezért célszerű a Super IQ tabletta fogyasztását akkor kezdeni, ha valami intezív szellemi erőfeszítés van kilátásban, például érettségire vagy vizsgaidőszakra való felkészülés, oklevelek és szakmai jogosultságok megszerzése, munkahely váltás.

3.900Ft
Termék beszállítási dátuma: 2007 május 10, csütörtök.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről